@Deni11

Как изменить размер текста в pillow?

Нужно изменить размер текста и другие параметры.
Цвет, позицию и сам текст я могу.
Размер не получается.
Как изменить размер текста в pillow?
  • Вопрос задан
  • 857 просмотров
Решения вопроса 1
deepblack
@deepblack Куратор тега Python
ImageFont.truetype

PIL.ImageFont.truetype(font=None, size=10, index=0, encoding='', layout_engine=None)

  • font – A filename or file-like object containing a TrueType font. Under Windows, if the file is not found in this filename, the loader also looks in Windows fonts/ directory.
  • size – The requested size, in points.


Жаль, что это совершенно другой модуль.

Правда что-ли? А мужики то не знали!

The Python Imaging Library, or PIL for short, is one of the core libraries for image manipulation in Python. Unfortunately, its development has stagnated, with its last release in 2009.

Luckily for you, there’s an actively-developed fork of PIL called Pillow – it’s easier to install, runs on all major operating systems, and supports Python 3.


Вы хоть по ссылке в документацию перешли бы и посмотрели куда она ведёт.
pillow.readthedocs.io
Ответ написан
Пригласить эксперта
Ваш ответ на вопрос

Войдите, чтобы написать ответ

Войти через центр авторизации
Похожие вопросы