rexido
@rexido
Очень плохой человек )

Из-за чего появляются Aborted connection 711903 to db: **** user: *** host: (Got an error reading communication packets) ???

Из-за чего могут появятся эти ошибки Aborted connection 711903 to db: **** user: *** host: (Got an error reading communication packets) ???
[mysqld_safe]
socket = /var/run/mysqld/mysqld.sock
nice = 0

[mysqld]
#
# * Basic Settings
#
user = mysql
pid-file = /var/run/mysqld/mysqld.pid
socket = /var/run/mysqld/mysqld.sock
port = 3306
basedir = /usr
datadir = /var/lib/mysql
tmpdir = /tmp
lc-messages-dir = /usr/share/mysql
skip-external-locking
character-set-server=cp1251
performance_schema=on
performance_schema_max_file_instances=15000
skip-name-resolve=1
sql-mode="NO_AUTO_CREATE_USER,NO_ENGINE_SUBSTITUTION"
#
# Instead of skip-networking the default is now to listen only on
# localhost which is more compatible and is not less secure.
bind-address = 0.0.0.0
#
# * Fine Tuning
#
key_buffer_size = 3G
max_allowed_packet = 32M
thread_stack = 192K
thread_cache_size = 128
# This replaces the startup script and checks MyISAM tables if needed
# the first time they are touched
myisam-recover-options = BACKUP
max_connections = 800
#table_cache = 200
table_open_cache = 200
innodb_thread_concurrency = 24
#
# * Query Cache Configuration
#
query_cache_limit = 16M
query_cache_size = 256M
#
# * Logging and Replication
#
# Both location gets rotated by the cronjob.
# Be aware that this log type is a performance killer.
# As of 5.1 you can enable the log at runtime!
general_log_file = /var/log/mysql/mysql.log
general_log = 1
#
# Error log - should be very few entries.
#
log_error = /var/log/mysql/error.log
#
# Here you can see queries with especially long duration
slow_query_log_file = /var/log/mysql/mysql-slow.log
long_query_time = 2
log-queries-not-using-indexes
#
# The following can be used as easy to replay backup logs or for replication.
# note: if you are setting up a replication slave, see README.Debian about
# other settings you may need to change.
server-id = 3
log_bin = /var/log/mysql/mysql-bin.log
expire_logs_days = 30
max_binlog_size = 100M
binlog_do_db = f****
#binlog_ignore_db = include_database_name

log-slave-updates = 1
slave-skip-errors=all
replicate-do-db = f****
log-error=/var/log/mysql/mysqld-error.log
skip-slave-start = On
#
# * InnoDB
#
# InnoDB is enabled by default with a 10MB datafile in /var/lib/mysql/.
# Read the manual for more InnoDB related options. There are many!
innodb_file_per_table = 1
innodb_buffer_pool_size = 40G
#innodb_additional_mem_pool_size = 256M
innodb_flush_log_at_trx_commit = 1
innodb_autoinc_lock_mode = 2
innodb_thread_concurrency = 32
innodb_flush_method=O_DIRECT
innodb_write_io_threads = 8
innodb_read_io_threads = 8
innodb_fast_shutdown
innodb_log_buffer_size = 256M
innodb_log_file_size = 256M
#innodb_log_files_in_group = 3
innodb_buffer_pool_instances = 7
  • Вопрос задан
  • 20190 просмотров
Пригласить эксперта
Ответы на вопрос 1
Smithson
@Smithson
20+ лет админю
Начиная с MySQL 3.23.40 ошибка Aborted connection выдается только в случае, если mysqld запущен с --warnings.

Такие ошибки сигнализируют об одной из следующих ситуаций:

  • Клиентская программа не выполнила mysql_close() перед выходом.
  • Клиент бездействовал на протяжении более чем wait_timeout или interactive_timeout (see section 4.5.6.4 SHOW VARIABLES).
  • Клиентская программа внезапно завершилась посреди передачи.


www.mysql.ru/docs/man/Communication_errors.html
Ответ написан
Комментировать
Ваш ответ на вопрос

Войдите, чтобы написать ответ

Войти через центр авторизации
Похожие вопросы