@vafl3k

Как убрать перенос ссылок при уменьшении размера окна браузера?

62935a4516e4f537665500.png62935a4c18152319963829.png
<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
<head>
	<meta charset="UTF-8">
	<meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1.0">
	<link rel="stylesheet" href="css/style.css">
	<title>Header</title>
</head>
<body>
	<div id="header">
		<div id="nav-links">
			<a class="nav" href="#">Новости</a>
			<a class="nav" href="#">Портфолио</a>
			<a class="nav" href="#">О нас</a>
			<a class="nav" href="#">Контакты</a>
			<a class="nav" href="#">Карта проезда</a>
		</div>
	</div>
	<div class="text">
		<p>Lorem ipsum, dolor sit amet consectetur adipisicing, elit. Deleniti itaque quas aut, assumenda placeat dolore ut porro non provident quis eligendi pariatur molestiae numquam quaerat nihil similique eum eveniet. Eligendi.
		Sit aliquam doloribus, commodi accusantium praesentium quis alias sapiente voluptatum doloremque fugit tempore odit ex illum nulla eligendi soluta cum consectetur dignissimos quaerat distinctio quidem dolores veritatis aliquid quod! Debitis.
		Rem expedita nam officiis deleniti molestiae laudantium iste cumque fugit ipsa praesentium nesciunt fugiat enim tempore perferendis, non qui aliquid, pariatur voluptatem natus modi atque sed tenetur debitis! Tempore, quis.
		Necessitatibus atque autem, ea dolorum blanditiis mollitia et maxime quod molestiae deserunt sed exercitationem nihil odit odio laudantium omnis. Enim quis sint quidem facilis non alias quibusdam culpa amet dolores.
		Praesentium, autem? Temporibus sed dolorum aliquid dolores, alias suscipit numquam ducimus asperiores iusto tempore totam dolor ullam deleniti earum magni cupiditate neque laudantium, mollitia voluptatibus modi velit laborum nisi. Possimus!
		Omnis, tempore similique facere minus voluptatem necessitatibus fugiat, unde deserunt error voluptas dolore illo reprehenderit eligendi quo natus impedit quis rem culpa laborum, excepturi nesciunt nostrum cum rerum. Eligendi, possimus?
		Dolorem, enim, nobis doloremque quod, fugit, necessitatibus similique nemo facere sed voluptas amet. Expedita sequi quibusdam obcaecati nostrum nobis, rerum a, repellendus praesentium, similique voluptatem reiciendis exercitationem soluta earum, illum!
		Repudiandae, voluptates deserunt, ducimus voluptatum eum, modi voluptate amet odit blanditiis dolor exercitationem molestiae error assumenda vel earum natus voluptatem perferendis corrupti dolorum, voluptas animi debitis. Quibusdam vel vero, placeat.
		Nam vitae harum explicabo sit, ratione magni cum minus rerum quod, quas. Maxime doloremque enim id eveniet explicabo deleniti corporis minus dignissimos neque, est, perferendis distinctio, assumenda quas earum minima.
		Voluptatem commodi excepturi dolorum, nisi rem doloremque nostrum in cum quibusdam cupiditate atque tempora consequuntur illum tenetur iure, expedita reprehenderit minus magnam veritatis delectus quod quam adipisci a suscipit! Quibusdam?
		Aperiam dignissimos molestiae ipsum cupiditate modi laboriosam labore fugiat eligendi optio! Iure id veritatis, doloribus rem nesciunt consectetur explicabo perferendis, dicta sapiente pariatur quaerat est voluptas. Cum, a deleniti amet.
		Fugit officiis praesentium ut laboriosam, recusandae laborum, laudantium quidem dolorem explicabo dicta? Hic dicta eligendi, repudiandae! Distinctio delectus dolorem ea, dicta recusandae earum totam ab obcaecati sunt quasi sed iste.
		Aliquam natus, magni modi at qui iste, porro libero minus quia alias similique. Adipisci nemo illo eveniet vero at aliquam provident officia, est asperiores quos quia, quo pariatur cupiditate, distinctio!
		Dolor aliquam iste inventore fugiat ut suscipit vel accusantium obcaecati numquam soluta laborum quis voluptates laboriosam ea debitis eligendi error perferendis, autem culpa. Praesentium sapiente quo vel deserunt mollitia labore.
		Alias optio quod iste aspernatur, incidunt saepe impedit dolor necessitatibus, exercitationem dicta, omnis, ex culpa vitae? Ad magni, totam? Animi laudantium consequuntur sunt voluptates eaque. Sint cum voluptatum ex iusto.
		Maiores sint provident, eius at officia ducimus, excepturi, suscipit ad eligendi aliquid omnis! Est illum assumenda ipsum, minima laboriosam eligendi, praesentium, voluptatibus unde necessitatibus nisi reiciendis sunt ratione facere hic.
		Iusto deserunt eveniet veritatis nisi soluta commodi facilis unde, odio officiis vero at natus aut sunt reiciendis facere ipsam, sequi minus ratione debitis. Repellat natus laborum perspiciatis consequatur sit. Deleniti.
		Quis est, debitis deleniti enim autem voluptatem doloribus recusandae in inventore labore nisi. Consequatur voluptate, exercitationem officia minima aliquid, harum. Maxime perspiciatis, nobis unde facilis id officiis accusamus ea obcaecati!
		Molestias hic ea, harum atque quisquam, quod dolorem, vitae aspernatur voluptas fugiat omnis exercitationem rerum eligendi consequuntur architecto quia dicta molestiae id soluta iure neque incidunt, repellat impedit. Facere, repudiandae!
		Voluptas modi quia, voluptatibus perferendis tempore maxime vero repellat consequuntur distinctio alias soluta, corrupti quibusdam consequatur hic iusto quas eos officia rerum laboriosam! Soluta labore numquam voluptates quidem vitae iure?
		Vitae expedita dicta maiores eius voluptates labore eum reprehenderit fugit esse aperiam adipisci veritatis nostrum dolorum deleniti non fugiat, minus asperiores nulla iusto dolores quis modi hic deserunt. Sequi, distinctio.
		In earum corporis architecto sapiente eaque, enim magni dolores dolorum atque sint ea numquam odit maxime cum adipisci voluptatum, quo nesciunt deleniti veritatis hic qui animi exercitationem recusandae. Nam, at.
		Vero molestiae nisi, ea odio explicabo a expedita repudiandae nam rerum. Cumque quasi, excepturi repellendus perspiciatis sunt id inventore veritatis, ipsum fugiat distinctio, provident magni, temporibus enim atque veniam molestias!
		Suscipit doloribus earum ad. Voluptas perspiciatis vitae animi at id alias et. Accusantium natus id mollitia iusto a harum, expedita ratione eaque facere quaerat tenetur placeat amet aliquid odio quidem?
		Eaque quo similique rem illo eos ea, amet minus maxime alias necessitatibus ipsam quasi quos quidem rerum repellat numquam? Iure necessitatibus debitis totam tempore, libero, magnam velit eius veritatis quas?
		Repellendus maxime, fugit iure repudiandae, et sapiente dolore velit, iste optio cupiditate dolores distinctio necessitatibus reprehenderit aliquid. Eligendi eius, soluta in dolorum veritatis quaerat sint, perferendis iste rem. Eveniet, qui.
		Facilis aperiam iste voluptates eius repudiandae numquam corrupti dolore non pariatur excepturi recusandae quam, rerum ipsam, obcaecati eveniet iusto harum illo aut vero dicta sit eligendi cum praesentium, iure! Quidem?
		Corrupti delectus provident, dolores sunt rerum deserunt optio laborum dignissimos, quo voluptatibus, accusantium. Velit voluptatum commodi enim at, fugiat! Tenetur doloremque repellendus dolorum voluptatibus sequi cum odio, alias nihil molestias.
		Alias explicabo, earum at distinctio hic fugiat quod reprehenderit magni tempore excepturi ipsum aliquam nisi, dolor consequatur adipisci culpa eligendi suscipit exercitationem numquam veritatis! Architecto sequi est distinctio beatae excepturi?
		Iure quibusdam, eum molestiae, harum repudiandae ut sapiente maiores corporis cumque libero, unde quidem mollitia voluptatum accusamus odio perferendis eveniet expedita nulla dignissimos ducimus. Accusantium sunt in, veritatis asperiores itaque.
		Commodi iusto reiciendis, iste voluptate mollitia, expedita culpa eveniet dolorum qui voluptatibus deleniti ullam ipsam odio aliquid ratione dolore modi non debitis totam eligendi quisquam animi, cumque. Tempora consequatur, dignissimos!
		Doloribus sequi aspernatur fuga laudantium, aut libero rem modi nisi, rerum blanditiis eveniet tempora. Exercitationem, nisi quod distinctio itaque at, impedit reiciendis sit sint debitis quae modi voluptatibus quisquam sapiente.
		Commodi dolorem nihil cumque culpa nemo a, ipsa illum voluptatem praesentium facilis esse quas eveniet omnis. Natus consequuntur voluptates praesentium vero harum ex eaque cum pariatur, numquam incidunt reiciendis? Quasi? voluptates</p>
	</div>
</body>
</html>

* {
	background-color: #e2e2e2;
}


#header {
	height: 100px;
	width: 100%;
	background-color: #000000;
	position: fixed;
	right: 0;
	top: 0;
	left: 0;
	bottom: 0;
}	
#nav-links {
	background-color: #000000;
	position: relative;
	float: right;
	display: inline-block;
	margin-top: 37px;
	padding-right: 30px;
}
.nav {
	background-color: #000000;
	color: white;
	text-decoration: none;
	padding-right: 14px;
	padding-left: 14px;
	float: left;
}


.text {
	margin-top: 120px;
}

При уменьшении окна браузера последняя ссылка в шапке сайта уходит вниз. Как сделать так, чтобы, натыкаясь на ссылку справа, браузер "останавливал уменьшение окна"?
  • Вопрос задан
  • 44 просмотра
Пригласить эксперта
Ответы на вопрос 1
ThunderCat
@ThunderCat Куратор тега CSS
{PHP, MySql, HTML, JS, CSS} developer
1) Использовать медиа запросы и уменьшить размер шрифта/пробелы в меню
2) Браузер все равно будет уменьшать окно, зафиксировать можно только размер основного блока, окно будет просто иметь горизонтальный скролл.
Ответ написан
Комментировать
Ваш ответ на вопрос

Войдите, чтобы написать ответ

Войти через центр авторизации
Похожие вопросы