@Idwln

Pyinstaller No module named: wandb_gql. Как решить?

У меня возникли проблемы с запуском моего exe. Когда я хочу его запустить, мне выбивает ошибка, описанная в названии:

ModuleNotFoundError: No module named 'wandb_gql'

Совсем не знаю с чем она связана, ибо впервые при помощи pyinstaller компилирую в exe. Прошу попросить меня прикрепить ещё что либо, если это будет необходимо

Код:

import pandas as pd
from catboost import CatBoostError
import re
from etna.datasets import TSDataset
from etna.models import CatBoostPerSegmentModel
from etna.transforms import DateFlagsTransform
from etna.transforms import LagTransform
from etna.transforms import MeanTransform
from etna.transforms import SumTransform
from etna.pipeline import Pipeline
from etna.analysis import plot_forecast
import streamlit as st
from etna.metrics import SMAPE

def loading_data(csv_file):
    try:
        df = pd.read_csv(csv_file)
        first_column_name = df.columns[0]
        df.rename(columns={first_column_name: 'timestamp'}, inplace=True)
        df = TSDataset.to_dataset(df)
        tsd = TSDataset(df, freq="D")
        return tsd
    except Exception as e:
        st.error(f"Error loading data: {e}, please check explanation")
        return None



def main():
    st.title('Etna Aramco Inn')
    st.subheader('Select your dataset')

    uploaded_file = st.file_uploader('', type=["txt", "csv"])
    st.write(
        'Make sure that your first column is the time, your second column is the segment and your third column is the target!')
    data_loaded = False

    if uploaded_file is not None:
        if not data_loaded:
            data_load_state = st.subheader('Loading data...')
            ts = loading_data(uploaded_file)
            data_loaded = True

        try:
            HORIZON = st.text_input("Write the size of the test part:")
            HORIZON = int(HORIZON)
        except ValueError as error:
            st.warning('Please, write only numbers, without any others symbols')

        if ts is not None and HORIZON:
            col1, col2 = st.columns(2)
            show_head = col1.checkbox('Show head of the data')
            go_to_training = col2.checkbox('Go to model training')

            if show_head and go_to_training:
                data_load_state.empty()
                st.subheader('Please, select only one checkbox.')
            elif show_head and not go_to_training:
                st.write(ts)
                data_load_state.empty()
            elif go_to_training:
                data_load_state.empty()

                st.subheader('Choose transformations for your data:')

                available_transforms = {
                    "SumTransform": SumTransform(in_column="target", window=12),
                    "DateFlagsTransform": DateFlagsTransform(week_number_in_month=True, out_column="date_flag"),
                    "MeanTransform": MeanTransform(in_column=f"target_lag_{HORIZON}", window=12, seasonality=7),
                }

                selected_transforms = [

                ]

                # Additional checkbox for LagTransform
                if st.checkbox("LagTransform (necessarily)", value=True, key="lag_transform"):
                    with st.sidebar:
                        st.subheader("Lag Settings")
                        lag_min = HORIZON + 1
                        lag_max = 200
                        lag_default = HORIZON + 1
                        lag_value = st.slider("Number of Lags", lag_min, lag_max, lag_default)

                    lag_transform = LagTransform(in_column="target", lags=list(range(HORIZON, lag_value)),
                                                 out_column="target_lag")
                    selected_transforms.append(lag_transform)

                # Transforms
                for transform_name, transform_class in available_transforms.items():
                    if st.sidebar.checkbox(transform_name):
                        with st.sidebar:
                            st.subheader(f"Parameters for {transform_name}")
                            if transform_name == "SumTransform":
                                window = st.slider(f"Window for {transform_name}", min_value=1, max_value=100, value=12,
                                                   key=f"{transform_name}_window")
                                transform_class.window = window
                            elif transform_name == "DateFlagsTransform":
                                week_number_in_month = st.checkbox(f"Week Number in Month for {transform_name}",
                                                                   value=True,
                                                                   key=f"{transform_name}_week_number_in_month")
                                transform_class.week_number_in_month = week_number_in_month
                            elif transform_name == "MeanTransform":
                                window = st.slider(f"Window for {transform_name}", min_value=1, max_value=100, value=12,
                                                   key=f"{transform_name}_window")
                                seasonality = st.slider(f"Seasonality for {transform_name}", min_value=1, max_value=30,
                                                        value=7, key=f"{transform_name}_seasonality")
                                transform_class.window = window
                                transform_class.seasonality = seasonality

                        selected_transforms.append(transform_class)
                    elif transform_class in selected_transforms:
                        selected_transforms.remove(transform_class)

                # Button
                try:
                    if st.button("Apply Transformations and Train the Model"):

                        train_ts, test_ts = ts.train_test_split(test_size=HORIZON)
                        model = CatBoostPerSegmentModel()
                        pipeline = Pipeline(model=model, transforms=selected_transforms, horizon=HORIZON)

                        model_training_mode = st.subheader('Model is training. Please wait and do not press any other buttons.')
                        pipeline.fit(train_ts)

                        forecast_ts = pipeline.forecast()

                        metric = SMAPE(mode="macro")
                        metric_value = metric(y_true=test_ts, y_pred=forecast_ts)
                        model_training_mode.subheader('The model is successfully trained')
                        st.subheader('SMAPE metric value:')
                        st.subheader(metric_value)



                except CatBoostError as error:
                    error_message = str(error)
                    lag_count = re.findall(r'(?<=target_lag_)\d+', error_message)
                    if lag_count:
                        lag_count = int(lag_count[0])
                        st.warning(f"Incorrect number of lags indicated! Try number: {lag_count} or less.")

                    else:
                        st.warning("Failed to extract the number of lags, try another number.")

            else:
                data_load_state.empty()
                st.write(ts.head(1))

if __name__ == "__main__":
    main()


Spec file:

# -*- mode: python ; coding: utf-8 -*-


block_cipher = None


a = Analysis(
    ['main.py'],
    pathex=[],
    binaries=[],
    datas=[],
    hiddenimports=['wandb', 'wandb_gql'],
    hookspath=[],
    hooksconfig={},
    runtime_hooks=[],
    excludes=[],
    win_no_prefer_redirects=False,
    win_private_assemblies=False,
    cipher=block_cipher,
    noarchive=False,
)
pyz = PYZ(a.pure, a.zipped_data, cipher=block_cipher)

exe = EXE(
    pyz,
    a.scripts,
    [],
    exclude_binaries=True,
    name='main',
    debug=False,
    bootloader_ignore_signals=False,
    strip=False,
    upx=True,
    console=True,
    disable_windowed_traceback=False,
    argv_emulation=False,
    target_arch=None,
    codesign_identity=None,
    entitlements_file=None,
)
coll = COLLECT(
    exe,
    a.binaries,
    a.zipfiles,
    a.datas,
    strip=False,
    upx=True,
    upx_exclude=[],
    name='main',
)
  • Вопрос задан
  • 285 просмотров
Пригласить эксперта
Ответы на вопрос 1
LikeMySoul
@LikeMySoul
Сис. Админ
А что сложного то?
Компилятор(если это вообще можно так назвать) - не видит библиотеку.
хз как в PyInstaller, а в PyPy3 библиотеки нужно ложить конкретно в папку для них.
Разбирайся с импортом\экспортом библиотек
Ответ написан
Ваш ответ на вопрос

Войдите, чтобы написать ответ

Войти через центр авторизации
Похожие вопросы