@LastGeneral

Как вывести краткое описание товара в карточках товаров?

Я так понимаю сюда нужно вписать хук для его вывода краткого описания или как это правильно делается?
<?php
/**
 * The template for displaying product content within loops
 *
 * This template can be overridden by copying it to yourtheme/woocommerce/content-product.php.
 *
 * HOWEVER, on occasion WooCommerce will need to update template files and you
 * (the theme developer) will need to copy the new files to your theme to
 * maintain compatibility. We try to do this as little as possible, but it does
 * happen. When this occurs the version of the template file will be bumped and
 * the readme will list any important changes.
 *
 * @see     https://docs.woocommerce.com/document/template-structure/
 * @package WooCommerce\Templates
 * @version 3.6.0
 */

defined( 'ABSPATH' ) || exit;

global $product;

// Ensure visibility.
if ( empty( $product ) || ! $product->is_visible() ) {
	return;
}
?>
<li <?php wc_product_class( '', $product ); ?>>
	<?php
	/**
	 * Hook: woocommerce_before_shop_loop_item.
	 *
	 * @hooked woocommerce_template_loop_product_link_open - 10
	 */
	do_action( 'woocommerce_before_shop_loop_item' );

	/**
	 * Hook: woocommerce_before_shop_loop_item_title.
	 *
	 * @hooked woocommerce_show_product_loop_sale_flash - 10
	 * @hooked woocommerce_template_loop_product_thumbnail - 10
	 */
	do_action( 'woocommerce_before_shop_loop_item_title' );

	/**
	 * Hook: woocommerce_shop_loop_item_title.
	 *
	 * @hooked woocommerce_template_loop_product_title - 10
	 */
	do_action( 'woocommerce_shop_loop_item_title' );

	/**
	 * Hook: woocommerce_after_shop_loop_item_title.
	 *
	 * @hooked woocommerce_template_loop_rating - 5
	 * @hooked woocommerce_template_loop_price - 10
	 */
	do_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item_title' );

	/**
	 * Hook: woocommerce_after_shop_loop_item.
	 *
	 * @hooked woocommerce_template_loop_product_link_close - 5
	 * @hooked woocommerce_template_loop_add_to_cart - 10
	 */
	do_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item' );
	?>
</li>
  • Вопрос задан
  • 518 просмотров
Решения вопроса 1
AntonLitvinenko
@AntonLitvinenko
HTML coder
add_action( 'woocommerce_after_shop_loop_item_title', 'my_show_product_description', 15 );
function my_show_product_description() {
	?>
	<div class="product-short-description">
		<?php woocommerce_template_single_excerpt() ?>
	</div>
	<?php
}
Ответ написан
Комментировать
Пригласить эксперта
Ваш ответ на вопрос

Войдите, чтобы написать ответ

Войти через центр авторизации
Похожие вопросы
26 апр. 2024, в 07:20
2000 руб./за проект
26 апр. 2024, в 06:46
1000 руб./в час
26 апр. 2024, в 05:31
1000 руб./за проект